Utomhus är bäst


Fast han haft feber och varit allmänt hängig sen i måndags, så vill han ut varje dag! "MAMMA! Gå UT" säger han i 10-tiden varje dag. Javisst, lite frisk luft skadar ju inte. Bara han inte smittar ner andra barn eller de smittar honom så måste vi ju ut. Det är klart!
I måndags åkte vi till Svetla. Lewis och Nicolay lekte i trädgården, och sedan i lekparken. Vi var ute i 3-4 timmar.
I tisdags träffade vi Svetla och barnen i lekparken vid Selbourne Walk och var ute och lekte, gick sedan till biblioteket.
I onsdags efter tandläkaren så gick vi till Lloyds Park och den stora lekparken, men han hade ingen ork att leka. "Vill sitta vagnen, mamma". "Ska vi gå hem, Lewis?" "NEEEJ, inte hem". Ok, vi gick till posten, sedan till biblioteket igen och lånade lite böcker. Sedan tog vi tåget till Tottenham Hale för han älskar ju att åka tåg. Vi tog en fika på ASDA och tog sen bussen hem. Vi var inte hemma förrän i två-tiden.
I går ville han till "teket" igen, så vi strosade till biblioteket och kände oss som hemma. Stammisar som vi är. En bibliotekarie kom fram med ritpapper och kritor till Lewis. Det blev mycket populärt. Han har blivit väldigt intresserad av att rita och är bra på att rita bilar.
Sedan bar det av till lekparken, en titt på bussarna och tågen, en tripp till Boots för att hämta hans penicillin och sedan hem igen. 
På eftermiddagen när han började bli trött annonserade han att han ville sova i vagnen. Det var bara att bylta på oss och gå ut igen. Han somnade på en gång och sov så sött i sin Phil & Ted.

Nästa vecka när jag sitter på arslet på jobbet hela dagarna så kommer jag att sakna min lille Lewis och våra promenader.
Idag får jag se till att vi får en alldeles speciell "ute-dag", men vart? 


Kommentarer
Postat av: Sune

Det låter som ni har haft en bra vecka trots sjukdom. Frisk luft är ju bara bra, kan vara lättare att andas om man är ute bl a. Kramar från familjen Blank!

2009-12-13 @ 15:02:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0