En vecka i paradiset

Då var vi hemma i sverige igen då. Skönt att kunna spola ner toapapper utan att bekymra sig om det blir stopp i toaletten.

Annars kunde man ju gott stannat en vecka till. Turkiet var ju en helt underbar upplevelse. Mycket tack vare det jättefina hotellet Club Dem. Det var en pampig reception med lite arabinspirerad inredning vi anlände till förra lördagen. Då var vi trötta efter allt resande - bil till Skavsta i 2 timmar (lite drygt eftersom mamma trodde vi skulle till Arboga så det blev en liten sightseeing tur), sedan flyg i fyra timmar och sedan en 2 timmars bussresa. Pust. Allt vi ville var att hitta rummet och lägga oss att sova. Det tog en lång stund innan vi fick det. Incheckningsproceduren tog en väldans tid och sedan skulle en snubbe visa oss rummet. Det låg på andra våningen till vår stora förfäran.


Hotellrummet var jättefint och sängarna jättesköna. Vi sov gott och fick sedan en magnifik frukostbuffe´ i restaurangen. Poolerna var himla fina och vi var mycket nöjda med allt. Vi vet inte hur varmt det var för vi såg aldrig någon termometer, men jag skulle chansa på ialla fall 35°C. Lewis hade verkligen jätteroligt. Han badade i både barnpoolen och stora poolen. Han åkte rutshkanan i barnpoolen, och han lekte i sanden vid stranden. Att bada i havet var lite läskigt, men han kastade gärna sten i vattenbrynet.


På kvällarna åt vi buffe´och Lewis var otålig att få komma ifrån bordet och springa runt. De hade dans för barnen varje kväll också och det var han förstås med på. Han kanske inte kunna hänga med på alla danssteg, men han försökte och klappade händerna i takt.


Vet inte hur jag ska tacka min kära mor för denna semester. Vi har verkligen haft det skönt och bara fått slappna av i en vecka. Tack mamma/momo

Thank You Pictures, Images and Photos

Kommentarer
Postat av: mamma/mommo

Det var en underbar vecka,hoppas ni får trevligt i Devon.Vi ses snart.Puss,puss på er alla tre.

2009-07-08 @ 22:10:59
Postat av: JAG IGEN....

Tack för tackannonsen i Kurre blev verkligen överaskad,jätteroligt.Vi var ju faktiskt bara halv-vägs till Kungsör inte Arboga.Men snacka om hjärnsläpp.Love you

2009-07-10 @ 20:15:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0