Lewis spelade allan i tre dar...

Nu har Janne & Linda åkt hem. Det har varit tre intensiva dagar, men mycket trevligt. De kom i fredags, och vi åt pizza, sallad och drack lite vin och öl innan vi gick till Bar Celcius. En perfekt kväll. Jag och Brian fick lära känna Linda bättre. Vi hade ju bara hälsat tidigare. Helgullig tjej såklart. Fattas bara annat till en kille som Janne!
Lewis var uppspelt från första stunden han insåg att vi hade besök i lördags morse tills i morse när vi släppte av dom på Stansted. Han kallade Linda för Anna, och var allmänt ovetande om Jannes namn.

I söndags var vi och simmade med Lewis för första gången på evigheter. Janne & Linda var i stan och sightseeade och shoppade.
Lewis älskade badhuset! Han hade sin nya flytväst på sig och vi stannade i två timmar. Sedan var han helt slut och somnade i bilen på väg hem.

Idag efter Stansted så körde vi direkt hem till Maria. Ned och Austin var hemma, Charlie i skolan. Först var Lewis inte riktigt säker på hur han skulle bete sig, men snart lekte dom. Vi åt lunch där, och när Ned skulle till lekskolan så följde vi med och lämnade honom. Sedan tog vi adjö och åkte till IKEA och köpte kaffe.
Han sov inget idag, så han somnade halv nio ikväll. Jag ska sova snart för jag är så trött och ska jobba i morrn.

Gonatt alla

Kommentarer
Postat av: Anna

Haha, det vekar som om många får heta Anna! ;)

2009-05-11 @ 22:30:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0