Fredag och näsköljare

Tänk att det äntligen är fredag. Om man har ledigt eller planerar en semester, så känns alltid den sista arbetsveckan extra lång. Den här veckan har dessutom varit väldigt lugn på jobbet, så varje dag har jag setat och tittat på klockan och det har ju gjort att tiden gått ännu långsammare.

Tottan och Staffan har verkligen förgyllt den här veckan. Jag har inte behövt laga mat, diska eller ens fixa frukost! Allt ordnar de med. Helt underbart faktiskt. Igår satt vi och drack vin och pratade efter maten. Lewis var på lite jobbigt humör och vill ju ha all uppmärksamhet. Vi gick och la oss innan 10. Mest för att jag skulle lägga mig med Lewis men jag tror även att gästerna var trötta efter att ha gått mycket under dagen. De hade varit i Tower of London, St Katherine's Dock och sedan gått till St Paul's Cathedral och Covent Garden.
I morgon ska jag och Tottan strosa lite i stan, Staffan ska på krigsmuseum och Brian ska vara hemma med Lewis. Jag längtar efter lite tid med Tottan och bara vara vi två.

Jag och en annan tjej från gymnasiet spånade lite på vad Sussie, en annan klasskamrat, gör nuförtiden. Vi hade båda tappat kontakten med henne och hon finns inte på Facebook. Jag bestämde mig för att söka efter henne på Google i förrgår och hittade henne!
Hon bor i Stockholm, är sjuksköterska och en specialist på öron-näsa-hals. Hon har uppfunnit nasaline! Nasaline går på export till hela världen. Jag hittade även en e-mail adress till Susanne, så nu har jag fått upp kontakten med henne igen. Verkligen jätteskoj! Vi ska försöka träffas i Stockholm i sommar. Hon har en dotter som bara är 3 månader äldre än Lewis. Sist jag såg henne var nog 1990 när vi båda var au-pairer här i London. Hon ska skicka ett par nässköljare på posten så nästa gång jag blir förkyld ska den provas!


Kolla ända till slutet av filmen då Susanne själv demonstrerar hur den används!

 


Kommentarer
Postat av: Mamma/Mormor

Vilken bra uppfinning,smart tjej.Kan va nåt för dig när du blir förkyld och täppt.Nu är ni mer än välkomna hem till Sweden,räknar timmarna..KRAM

2010-02-13 @ 15:16:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0