Engelska julfester

Firmafester är BIG BUSINESS vid juletid i detta landet. Vi hade avdelningsmöte i går på jobbet, och julfesten diskuterades. Med risk att upprepa mig, måste jag än en gång poängtera den enorma skillnaden mellan mitt gamla jobb på reklamfirman och detta jobb för lokala skolförvaltningen.
På gamla jobbet fick vi en avdelningsjulfest med vår avdelning och IT-avdelningen  (för att göra det lite större och roligare). Vi fick gå till någon nattklubb (typ Tiger Tiger) i centrala London med 3-rätters middag och pengar bakom baren hela natten plus taxin hem.
Sedan blev vi bjudna på middagar och barkvällar av "suppliers" minst vid 3 olika tillfällen.
Den största festen var firmafesten dit alla 500 anställda var bjudna. Det året innan jag blev gravid så hade de hyrt ett ställe vid Picadilly som såg ut som ett palats och vi skulle klä oss i temat
"Decadence - an evening of feathers and bling" (se nedan).
Photobucket
Hovmästare och barpersonal mötte oss vid dörren med välkomstdrinkar,
en chokladfontän stod i ett hörn av rummet med olika godsaker att "doppa" med.
De två barerna var naturligtvis gratis och mat serverades av personal på fat. Det bjöds på underhållning som live-musik, eleganta damer på styltor, damer som masserade axlar/huvud om man satte sig på kuddar framför dom(!) You get the picture...
Här på nya jobbet får vi betala £10 per person, firman lägger £25 per person. Vi får en 3-rätters middag på ett lokalt hotell. Vill vi dricka annat än vatten får vi betala själva... You get the Picture!

Kommentarer
Postat av: Mammsen

Vad sexig i den svarta kropps-strumpan

2010-11-19 @ 10:06:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0