Midsommar

Idag känner jag mig riktigt less på att jag är här och inte i sverige! Jag vill också baka jordgubbstårta och planera vilken sommarklänning man ska ha på sig! Jag vill också åka och dansa med Lewis runt en midsommarstång! Jag vill!!!!

Ditt och datt

small heart

Fredag igen.
Tottan & Staffan har vart här sedan i onsdags kväll. De pysslar om oss och vi har det så gott och jag njuter av att ha min bästis här med mig. Jag kommer sakna henne när de åker hem. Hon är som min syster, min lilla Totta.
Ikväll ska Brian hämta Lewis och ta honom till farmor och farfar. Där får han sova i natt, för vi ska ut och svira!
Vi ska till en klubb som heter Reflex i stan som spelar 80-talsmusik. Det ska blir jätteskoj faktiskt.

Barnkalas
Jag har äntligen fått arslet ur vagnen och bokat Lewis 4-årskalas på ett inomhus lekcenter i Walthamstow.
Det blev den 17:e juli. Lite tidigt, men jag vill inte vänta för länge så att alla barnen har åkt på semester.
Han får bjuda ca 15 ungar från dagis som kan springa runt och leka och äta i 2 timmar. Sedan kan vi åka hem utan att behöva städa eller plocka undan nånting! Underbart.

Photobucket
Vädret
Det regnar. Solen ska visst titta fram på söndag (typiskt - när Tottan & Staffan åker hem). Nästa vecka ska det bli mer regn. Tur att man inte är ledig...
small heart

Barnrumsmålningar

Jag har haft det lite körigt på sistone, men det är ingen ursäkt till mitt dåliga bloggande!
Firman jag jobbar för kommer ju som sagt att lägga ner det här kontoret i mars nästa år, så jag har typ 9 månader på mig att hitta ett nytt jobb. Jag har ju blivit van vid att få alla skollov nu så vill ju gärna hitta något sådant jobb.

Jag har en väninna som är en småföretagskonsult, och hon har peppat mig att börja använda min konstnärliga talang och starta eget. I england är det ganska populärt (speciellt i barnrum) med målningar på väggar. Jag målar ju själv Lewis vägg titt som tätt.

Det vore ju faktiskt inte alls dumt att kunna bestämma sina tider själv och inte jobba på kontor längre.
Jag har gjort en sida på nätet, och skrivit ut några annonslappar som jag ska sätta upp i de rika områdena i London så får vi se hur det går. Wish me luck!

www.artsykartsy.webeden.co.uk

RSS 2.0