Svärmor fyller 70 idag!


Min lille pojke

Jag kan inte förstå hur fort tiden gått och hur stor Lewis blivit. Han kommer hem från dagis med nya ord varje dag. Han lär mig sånger som jag aldrig hört och han frågar om allt och vill veta ALLT.

Japan och Lewisbild

Vilken katastrof!
Det går inte att undgå diskussioner om "Global Warming" och att det blivit mer naturkatastrofer på senare år. Men har det verkligen det? Under Japan ligger flera tektoniska plattor och jordbävningar är ju alltså oundvikligt.
Jag tror att naturkatastrofer pågick i samma utsträckning på 70-talet, men då läste vi om det i tidningen. Vi fick inte en massa bilder och filmer som idag. Nu ser vi hur det gick till, och kan mer sätta oss in i hur det kan vara på plats. Jag tror att det har bidragit till att vi tror att det händer mer nu än då.
Avslutar med en bild på min älskling. Vi var i Lloyds Park i går i regnet.

Gratis makeover sida!

Träffade Annika igår och åkte till IKEA och käkade köttbullar till lunch. Mmumsigt. Till efterrätt tog vi en dajmtårtebit. Vi kollade även lite på IKEA, men jag köpte bara glas och servetter. Självklart handlade vi lite godis och mat i svenska affären också. Vad gjorde man utan IKEA?

Jag har hittat en väldigt rolig amerikansk sajt som är gratis och mycket beroendeframkallande. Man laddar upp ett foto av sig själv, sedan kan man välja en MASSA olika smink (mascara, ögonskugga, foundation, concealer, läppstift - ja till och med läppenna) och hår i olika färger och stilar och göra sig själv vacker.
Jag som inte använder särskilt mycket smink och som aldrig ändrar frisyr i riktiga livet har haft Så skoj med denna sida i helgen.
Här är några resultat...

Arty farty


Hittade den här sketchen av Layla & Kamron som jag gjorde 2003.
Jag börjar känna mig lite sugen på att rita igen. Har funderingar på att sketcha Lewis.

Trassel & utomjordingar

Lewis tittar på "Tangled" igen. Jag vet inte hur många gånger han sett den nu. Det ska bli skoj att se den på svenska. I sommar kanske?
Han har även blivit mycket intresserad av siffror och bokstäver. Tidigt? Ja, för tidigt i min åskt att börja uppmuntra honom att lära sig läsa och skriva.
Här har Lewis ritat en "Alien" (2011-03-07)

Lite uppdateringar - gott och ont - men mest gott!

  • Jag har världens bästa bästis! Visste ni inte det? Tottan har sagt att hon klart ska hjälpa mig att få hit min cykel. Gud vad hon är supergullig, min bästis.

  • Jag har fått nytt kontrakt och kan nu lugnt jobba kvar på mitt trista jobb med bra jobbarkompisar och ledigt alla skollov!

  • Jag tror jag fått migrän två gånger och hoppas att det inte blir något jag kommer att få ofta för FY Fäen vad det är obehagligt.

hond Pictures, Images and Photos

RSS 2.0