Goda nyheter!

Jag fyllde i en ansökan om deltidsarbete fr om 1a september i år. Jag vill gå ner till 25 timmar i veckan istället för 36 så att jag kan hämta Lewis från skolan. Jag trodde inte att jag skulle få ett "ja", men den som inte frågar...
...min chef funderade inte ens. Hon gick med på det direkt!
JIPPI! Nu kan jag jobba kvar, ha mina skollov och inte behöva någon dagmamma eller fritidsplats åt Lewis när han börjar skolan i september. Detta varar dock endast tills Mars 2012 för då kommer kontoret upphöra och alla som jobbar kvar blir uppsagda.

Lewis är i en rolig ålder just nu. Jag var och handlade på Tesco i går kväll, och hade lovat att handla isglass åt honom. Han var i badet när jag kom hem. "Lewis, jag köpte isglass åt dig". "I can't see them, mummy. Are they in the little fridge?" Med det menade han frysen som är under kylen... "I see them last week".
Jag vet inte vad han menade, men nöjd var han ialla fall.

Familjen Redman porträtt


När ens son vaknar kl 02:10 och är klarvaken blir man lite förvånad, lite irriterad och dagen efter - HEMSKT trött!

Han fick ligga hos oss tills kl 4 i morse. Han försökte somna om - han tvinnade mitt hår i sina händer tills jag fick nog. Mitt hår såg ut som ett kråkbo när vi gick upp och jag satte på Scooby Doo åt honom. Klarvaken!

Sedan ville han ha frukost. Han satt och tittade på Scooby Doo och ritade tills det var dags att cykla till dagis klockan åtta.
Den här teckningen ritade han. Kan det ha varit en föraning om dagen? Han fick ju sova en timme på dagis medan vi jobbade som vanligt....

En superduper långhelg

Nu var det slut på uppdrag "Dagens Bild". Det var ett väldigt roligt projekt för mig, men ganska slött också eftersom jag inte behövde skriva mycket.
Lewis har varit världens bästa unge den här veckan efter sin värsta trotsvecka förra veckan! Det har varit underbart skönt med en glad unge. Hela familjen blir glad och nöjd.
Helgen som var hade vi 2 röda dagar. Först fick vi ju ledigt på fredagen eftersom William gick och gifte sig med sin Kate. Jag hade inte tänkt sitta klistrad framför TVn, men jag kollade ganska intensivt från halv nio på morgonen tills efter tolv. Sedan blev Lewis sugen att gå ut, så vi gick till parken.
I lördags var Brian och Lewis i Finsbury park och jag jobbade med mitt svenska jobb i flera timmar och fick det mesta gjort för denna gång. På kvällen tog jag med Lewis till centrala Walthamstow där de hade satt upp lite karuseller för de små.
Söndag morgon var vi uppe tidigt och åkte till Tom & Amandas nya hus i Sompting (nära Brighton). Jösses, vilket hus de har köpt! Stort, modernt och med en superfin trädgård.
Lewis älskade att vara där och få leka i trädgården med Raykaan.
Måndagen var vi lediga eftersom vi "missat" röd dag 1:a maj. Hääärligt. Vi åkte till stranden med Familjen Gillham.
Nu har han tjatat om att åka till havet igen, så vi kanske åker till kusten med mamma och Kurt om vädret är fint den helgen.

30:e dagens bild: Någon du aldrig kommer släppa taget om!

ALDRIG nånsin släpper jag taget om den här grabben!

29:e dagens bild: Den nyaste bilden på dig själv

I tisdagskväll vid garaget efter att ha cyklat hem i motvind...

28:e dagens bild: En tokig bild

Sjunger Fredrik? Svårt att avgöra... Skoj hade vi ialla fall

RSS 2.0