långfredagen

Vi vaknade halv åtta vilket var konstig för Lewis hade varit uppe och snurrat till efter elva på torsdagen. Han var så uppspelt för faster Claudette och kusin Rhiana sov över. Han sprang och drog i Rhiana hela tiden och skrek "ANA" så fort han inte såg henne. Sedan frågade hon om Adam, och då fick han för sig att Adam också var här så då skrek han "ADAM" så högt han kunde och sprang runt och letade. Fast han skrattade och såg busig ut, så han visste nog att Adam inte var här. Han ville nog mest testa sin lungkapacitet.

Brian och Claudette ville helst sitta framför TVn hela dagen, vilket jag HATAR att göra, så jag och Rhiana tog med oss Lewis in till Covent Garden.
Det var 16 grader varmt, men regnade ett fint regn hela tiden. Vi hade skoj ändå - tittade på gatumusikanter, satt på stentrappan under tak och åt smörgåsar och kanelbullar. Lewis åt mest kanelbullar. "BULLE BULLE BULLE" skrek han när jag erbjöd smörgås. Nåja, det är ju påsk!
Vi gick ner till Themsen och lät Lewis se båtarna, men där blåste det så hemskt. Vi tänkte ta en tur till Camden, men Lewis verkade så uttråkad i vagnen att jag inte vågade. Det är aldeles för packat med folk där för att han ska kunna gå själv. På väg hem somnade han med en flaska välling i handen.
Brian lagade middag. Köttfärsås och pasta. Inte vilken köttfärsås som helst - han hällde curry i den! Det var otroligt nog ganska gott!  Nej, himla gott faktiskt.
Lewis åt inte mycket mat, men han hade ju ätit så mycket godis och bulle så det var ju inte konstigt.
 
Lewis och Rhiana på tunnelbanan

Lewis har svårt att sitta still när han "åka tåget" som han säger

äter bulle i Covent Garden... mmmmums

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0