Nöjesparken

Idag var vi till Southend-on-Sea för att åka bergodalbanor och allt annat i Adventure Island. Vi valde den sämsta dagen på påsklovet - det regnade och blåste! Fast egentligen tycker jag nog att det var den bästa dagen att vara på en nöjespark för då slipper man köa och trängas med en massa annat folk!

En bild som är tagen en dag då vädret var finare. (Tack till beautifulengland.net)

Efter att vi hade ätit lunch ville Lewis att vi skulle åka alla de karuseller som bara åker runt, runt. Väldigt fort.
Jag har aldrig mått illa av karuseller förut, så jag hängde på. Det kändes som jag blev grön.
Jag berättade för Lewis att min mage kändes konstig och att han kanske får åka några karuseller själv. Han gjorde det, men övertalade mig sedan att åka bergodalbana en sista gång. Tjejen som kollade biljetterna säger: "Oh, you liked it so much, you're back again" Jag säger att jag kunde skippat, men att Lewis älskar att åka.
Lewis säger då högt: "Yeah, and my mum's got the CRAPS!" (svensk översättning: mamma har rännskita)
Lewis ser inte så road ut just här, men tro mig - han hade skoj!
UPPDATERING 11:e april: Lewis talar om för mig att han sa inte att Mamma has the CRAPS. Han sa att mamma har Kräks!!! Hahaha, nästan lika roligt

Påskmuffins!

Vi gjorde muffins (eller cupcakes eftersom de har dekorerats?) till påsk. De blev så goda att vi åt upp allihopa, och har nu gjort ett parti till.
Här kommer receptet om nån vill prova
125 g smör
2 dl strösocker
2 ägg
1 msk vaniljsocker
4.5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 dl yogurt
Vispa smör och socker poröst, tillsätt ägg och vaniljsocker
Blanda mjöl och bakpulver i en skål, och tillsätt tillsammans med yogurten.
Fördela i 20 formar och grädda i 15 minuter i 200 grader.
Till dekoration använde vi fuskig färdig icing, lite strössel och chokladpåskägg!

Lewis favoriter

Nu känns det som Facebook helt har tagit över. Jag behöver inte blogga känns det som för allt som jag gör skriver jag om på FB. Eller ialla fall finns bilderna på FB.
Meningen med bloggen är ju att man ska kunna läsa den i framtiden, och att jag inte ska glömma bort hur gullig min lilla Lewis var. Saker han säger och gör ska ju skrivas ner här.
Tänk om blogg.se beslutar sig för att en dag ta bort alla bloggar då? Som vanligt i livet, så finns ju inga garantier.

Lewis pratar så pass bra nu, att man inte har så mycket roliga grejer att skriva ner. Han sa häromdagen att jag var "under arrested" istället för "under arrest", men det var ju inte så konstigt. Hans favorituttryck just nu är AWESOME vilket låter HEMSKT amerikanskt. Det kommer nog från hans favorit TV-program just nu "The Regular Show"
En annan favorit just nu är en hatt som vi köpte i Pundaffären, alltså kostade den ett pund och jag kan väl lugnt säga att vi fick valuta för pengarna.
Han har haft hatten och lekt Cowboy, han har den på sig när vi gör utflykter, och som ni ser har han den även på sig inomhus!

RSS 2.0