julstängt

Nu är jag, Brian & Lewis i sverige och har jullov,
så nu blir det nog inte något inlägg på ett tag. Ha en riktigt bra jul!


En kort uppdatering

Usch, jag är så trött och orkar ingenting för tillfället. Det är många som är/har varit sjuka på jobbet och rykten går om svininfluensan igen. Kanske har jag fått en släng?
Jag borde skriva en liten uppdatering.
Fredagens julfest var mycket bra. Vi hade skoj, dansade mycket och skrattade massor. Maten var inte så imponerande, men det gjorde inte så mycket heller. Catherine hade med sig små canapés som vi åt när vi kom tillbaka till hotellrummet.
På lördagmorgonen vaknade jag kvart över åtta!!! I hotellrummet! Jag hade kunnat sova till 11 ialla fall. Men nej, inte jag - jag vaknar tidigt och börjar tänka på Lewis och undrar om han är vaken, har Brian kommit ihåg att lägga presenten i julkalendern, osv osv.
Väl hemma blev det en massa gos med min snutteplutt. Brian åkte till gymmet och simmade så jag och Lewis stack till marknaden och tittade lite. Jag var jättetrött och kände inte alls för att åka till svenska kyrkan på luciafirande.
Det var tur att jag gjorde, för det var jättefint och stämningsfullt. Dessutom fick jag ju träffa Annika och prata lite skit med henne. Vi var nog tystare än vanligt för vi var ju omringade av SVENSKAR och då kan man ju inte prata om allt och alla som vi brukar göra. De FATTAR ju vad man säger!

Photobucket

Jag och Brian har vart sjuka, men har lyckats tagit oss till jobbet ändå. Idag är Brian hemma.

Nu vill jag bara ha semester och hoppas att jag får vara frisk och kry i jul.

Kram på er alla


Lucia

Igår kväll var jag och Annika på Luciafirande i Svenska Kyrkan. Det var vackert, och efteråt köpte vi glögg och fick en pepparkaka. Det börjar kännas som jul!


Jag filmade i kyrkan, men det blev inte så bra så jag lägger upp den här snutten i stället

Utan bil v.2

Jag har visst helt glömt bort att nämna här på min blogg att min älskade, gamla, röda Vauxhall har dött.
Ja, det finns ingen återvändo för motorn är sönder.

Nu har jag gått och åkt buss i två veckor. Det börjar kännas lite jobbigt faktiskt - det här med att behöva gå hemifrån tidigare för att man inte vet hur länge man får stå och vänta på bussen, eller att man måste till dagis efter jobbet när det är mörkt, kallt och man bara vill hem.
Jaja, jag intalar mig själv att det är bra för mig. Det är det ju. Jag sitter för mycket annars.
(I brist på bild av min bil)

Ikväll ska vi på julfest med firman. Jag och fem av tjejerna ska bo på hotell, så vi sticker dit och checkar in så fort vi slutat, sedan gör vi oss iordning på rummen och tar ett glas vin eller två. Sedan ska vi äta med de andra 50 personerna. Det kommer till och med direktörer från Surrey. Jag är så trött att jag nog kommer somna efter maten. Dessutom har jag en himla förkylning, och en orolig mage....
...intressant kombination.

ännu en fantastisk helg!

Min finaste prins i nya kläder från mormor. Ser han inte stor ut, min älskling?
Vi tog Lewis på hans första teaterbesök i lördags. Det var en överaskning, och vi sa bara att vi skulle åka tunnelbana. Det hade ju liksom räckt för honom eftersom han älskar att åka tåg. Han undrade varför Brian skulle med för pappa brukar ju inte hänga med på våra tunnelbaneturer.
När vi kom fram till teatern fick han se alla andra barnen och bilder på hans älskade Gruffalo, så då blev det mycket spännande! När han dessutom fick ett klistermärke med en Gruffalo på, ja då blev det ju nästan bara TOO MUCH!
Med pappa på våra platser i Garrick Theatre
Scenen
Den vackra teatern
Julskyltning på Regent Street
på väg till den jättestora leksaksaffären...
Högst upp på Hamleys med Gruffaloklistermärke på tröjan, och nya leksakspistoler! Han borde se gladare ut!

JIPPI!

Enligt en artikel jag läst idag så kan man äta glass utan att  bli fet

"Ice-cream
Full-fat, triple-chocolate, cookie-dough ice-cream is certainly not on anyone's list of healthy foods, but low-fat or even regular vanilla (or a similarly plain flavour) is not nearly as bad for your waistline as you might think. Some research even suggests it could help you to shed body weight, when consumed in small amounts.
Key is ice-cream's high calcium content. A survey by researchers at the University of Tennessee in Knoxville found that calcium-rich foods help to slow down or even stop lost weight from creeping back onto your body. Just remember to limit the number of scoops..."
Ikväll ska inhandlas lite glass minsann!

En räv

Jag kom face-to-face med den här söta räven ikväll på väg till dagis.
Väldigt dålig bild eftersom jag tog kortet med mobilen. Han var ialla fall mycket fin och inte alls rädd för mig. Jag kanske skulle vart rädd, men det hade jag inte förstånd till...

Extrem vädervarning!

Mycket extremt väder väntas om i västra och Norra england. 250 000 barn i Skottland har fått vara hemma idag eftersom deras skolor är stängda, och jag undrar varför? Affärer stänger inte. Kontor stänger inte (inte varje dag ialla fall). Så varför skolor?
Av säkerhetsskäl säger dom. De skälen kan vara isiga skolgårdar, kalla klassrum, problem med vatten och avloppssystem, och även risken att föräldrar och personal stämmer skolan vid olycksfall.

Vad som skulle behövas är ju mer flexibilitet från arbetsgivare när detta händer, för vem ska ta hand om barnen som är hemma från skolan?

RSS 2.0