Mormor på besök

Mamma kom i torsdags kväll. Sent. Brian hämtade och jag stannade hemma och väntade. Det var så skoj att ses igen. Mamma och jag sov i Lewis rum på bäddsoffan. Han vaknade i 5-tiden och blev lite chockad och förvånad. Först ledsen, och sedan klarvaken och skulle inte somna om. Så vi var uppe tidigt på fredag morgonen.
Vi fick lov att vänta på snickarn som skulle komma och fixa vår duschskärm så att den inte läcker och så att Svetla med familj inte får vattenskador i deras toa-tak! Han kom redan kl 8, men sedan när han sprutat på lite silikon och stökat till (lyckades spruta silikon i badkaret!) så stack han och sa att han skulle vara tillbaka om en timme. Han kom ialla fall mycket senare, och då åkte vi till IKEA och åt köttbullar. Sedan till Tesco och fixade foton till mormor och morfar. Sedan gick vi och glodde på barnvagnar på Mothercare. När vi kom hem sken solen än, och Lewis sov, så mamma tog med honom ut på en promenad.

Igår tog vi bussen till Tottenham Hale och gick till lekparken, gick sedan till Pizza Hut och käkade pasta till lunch. Med fulla magar och efter toa-besök gick vi och shoppade lite på Next och ASDA. Jag hittade nya skor till Lewis (storlek 27!!!) och mamma köpte nya jeans och keps till Lewis. Allt i samma färger som den tuffa jackan han fick av gammelmormor och gammelmorfar.
Vi gick hem från Tottenham Hale och mamma gick vidare till Walthamstow och fyndade 2 jackor på Dorothy Perkins. Nersatta från £60 till £17. Bargain.

Idag söndag har vi varit och handlat en liten present till Victor på Homebase, och sedan träffade vi Eunice och Shirley och käkade middag på Harvester. En jättemysig middag med mycket god mat och smaskig efterrätt.

Här är lite foton. Nu ska vi sova för vi är väldigt, väldigt trötta

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0