Födelsedagstårta och bad

I lördags åkte vi till havet. Southend-on-sea. Vi hade gjort träff med Louise, Rich och deras flickor. Vi gick till nöjesparken där, och de hade massor av karuseller som barnen kunde åka på. Lewis hade jätteroligt.

På söndagen fyllde Brian år. Han fick paket och sång när han vaknade. Bara ett par handskar och en regnjacka. Hans DVD med Sean Lock (stand up) var försenad pga poststrejken.
Eunice, Shirley, Layla & Kamron kom på middag och tårta.

Visit SweetComments.net


Jag hade gjort fläskfile' och ris med en tomatsallad. Mmmmumsigt. Tårtan var köpt. Jag hade inte tid att baka.

Layla & Kamron sov över, och igår hade jag alla tre hemma. De lekte ganska bra faktiskt. Kamron är väl lite jobbig för han retar Lewis hela tiden. Han tar saker som han vet att Lewis vill ha, han stängde in honom på en mörk toalett osv osv. Layla var jättesnäll. Tror att hon har vuxit till sig lite.

Lewis sitter för tillfället i badet! Han bad om att få bada i morse, och det fick han ju gärna. De senaste månaderna har det vart världens gnäll, vrålskrik och totalvägrande bara man nämnt ordet bada.
Att tvätta håret blir varje gång en kamp som slutar i att jag eller Brian (vem som nu sköter hårtvätten) är dyngsura, Lewis skriker och gråter och kämpar. Efteråt är han mycket nöjd och ber oss lukta på hans nytvättade hår!

Visit SweetComments.net 

Kommentarer
Postat av: Mamma/Mormor

Vad har ni gjort idag,är vädret fortfarande vackert?Vi tar med oss badkläder ifall det blir badhusbesök,så kanske Lewis får badlusten tillbaka.Puusss

2009-10-27 @ 21:52:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0