Sune, morfar och Adam

 


Pappa hämtade oss i Kvicksund och Lewis var lycklig att få åka morfars jeep. Vi åkte hem och åt middag och Lewis fick ännu en låda med leksaker att dra ut och syna sedan han var där sist.
Dagen efter gick vi ut och skottade lite och lekte i snön. Susanne lyckades sluta vid lunchtid och vi gick till museet vid munktell. De hade en hel övervåning speciellt för barn och Lewis hade än en gång mycket skoj.

Han fick till och med sitta och "köra" en grävskopa. Vilken grej! De hade även ett stort, RIKTIGT ångtåg som man fick gå upp i, och ett modelltåg i en monter precis som i Stockholm. Nästa gång ska vi ta med och visa pappa.
Richard kom och käkade på kvällen. Det var jätteskoj att träffa honom och han såg så fin ut i sin nya frisyr.

På fredagen var det dags att åka hem till London, fast inte förrän på kvällen. Lewis och morfar skottade snön som fallit igen. Det var säkert 10-15cm sedan gårdagen. Sedan gick jag och Lewis och körde lite snowracer igen. Det var inte så lätt för Lewis var trött och gnällig och jag fick mest dra både han och pulkan.

Han sov ett par timmar på eftermiddagen och det var faktiskt bra, för sedan var han inte gnällig längre. Han var jätteduktig på flygplatsen och på planet. Hjälpte mamma och allt gick perfekt! Vi kom ut så snabbt att Brian inte ens hunnit till flygplatsen, men vi fick bara vänta ett par minuter innan han kom. Lewis sprang till honom och kramade han när han kom ur bilen. Borta bra men hemma bäst? Tja, men vi har ju tre hem...

 


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0